Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Omakotitalon ikkunat

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Miksi valita komposiitti-ikkunat omakotitaloon?

Komposiitti-ikkunat ovat erinomainen valinta omakotitalorakentajille useista syistä:

  • Ne tarjoavat poikkeuksellisen energiatehokkuuden, joka auttaa pitämään lämmityskustannukset kurissa talven kylmissä olosuhteissa ja parantaa kodin mukavuutta kesäisin.
  • Komposiittimateriaalien ansiosta ikkunat kestävät hyvin Suomen sääolosuhteet, eivätkä ne vääntyile tai halkeile kosteuden ja lämpötilan vaihteluiden takia.
  • Huoltovapaat ikkunat säästävät aikaa ja rahaa, koska ne eivät vaadi säännöllistä maalausta tai erityistä hoitoa.
  • Estetiikan suhteen komposiitti-ikkunat tarjoavat laajan valikoiman tyylejä ja värejä, joiden avulla ne voidaan räätälöidä täydellisesti talon arkkitehtuurin mukaisesti.
  • Ympäristöystävällisyytensä ansiosta ne ovat myös kestävä valinta. Lisäksi komposiitti-ikkunat ovat turvallisia ja varustettavissa moderneilla lukitusjärjestelmillä, mikä lisää kodin turvaa.

Aidosti ekologinen komposiitti

Wilmaikkunan valmistamien ikkunoiden karmit ja puitteet valmistetaan komposiitista. Komposiitti-ikkunoissa on ihanteellinen lämpökestävyys, äänieristys sekä energiatehokkuus.

Lue lisää

Suunnitellaan taloonne toimivat ikkunat!

Jokainen talo on yksilöllinen, joten haluamme tarjota jokaiseen taloon aidosti sopivat ikkunat – pyydä meiltä tarjous omakotitalosi ikkunoista, niin suunnitellaan!

Omakotitaloihin

Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Tutustu

Ammattilaisille

Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Tutustu

Mökille & vapaa-ajan asuntoon

Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Tutustu

Taloyhtiöille

Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Tutustu