Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Ikkunat mökille

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Komposiitti-ikkunamme ovat täydellinen valinta mökeille ja vapaa-ajan asuntoihin, sillä ne soveltuvat erinomaisesti kaikkiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä sauna, pesuhuone, pihasauna tai mikä tahansa muu tila, kestää ikkunamme täydellisen kosteuskestävyytensä ansiosta.

Oikea ikkuna erikoisempaankin kohteeseen

Wilmaikkunan komposiitti-ikkunoita ja ovia on saatavana useissa väreissä, joten ne sopivat harmonisesti osaksi kaikkia sisustus- ja rakennustyylejä. Erikoismuotoiset ikkunat, kuten pyöreät ja kaari-ikkunat, tuovat persoonallisuutta ja ainutlaatuista ilmettä vapaa-ajan asuntoihin.

 

Kestävyys ja helppohoitoisuus

Wilmaikkunat ovat suunniteltu kestämään. Ne eivät hilseile tai pihkaannu, mikä takaa niiden kauniin ulkonäön vuodesta toiseen ilman jatkuvaa huoltamista. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan mökkiympäristöön, jossa helppohoitoisuus on avainasemassa.

Käytettävyys ja mukavuus

Wilmaikkunat ovat erittäin käteviä käyttää ja ne soveltuvat mainiosti myös oviksi terasseille ja patioille – myös sisäänpäinkääntyvinä. Näin voit nauttia mökkisi ja vapaa-ajan asuntosi ulkotiloista vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Optimaaliset kaikkiin tiloihin

Komposiitti-ikkunamme ovat optimaalisia sekä kylmiin että lämpimiin tiloihin. Ne tarjoavat erinomaisen energiatehokkuuden ja lämpöeristyksen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kaikentyyppisiin vapaa-ajan asuntoihin.

Valitsemalla Wilmaikkunoiden komposiitti-ikkunat varmistat, että mökkisi tai vapaa-ajan asuntosi ikkuna- ja oviratkaisut ovat kestäviä, helppohoitoisia ja kauniita, oli kyseessä sitten sauna, pesuhuone tai terassi.

Lue lisää ikkunoistamme

Tutustu tarkemmin komposiitti-ikkunoihimme.

Omakotitaloihin

Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Tutustu

Ammattilaisille

Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Tutustu

Mökille & vapaa-ajan asuntoon

Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Tutustu

Taloyhtiöille

Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Tutustu