Siirry sisältöön

Yhteystiedot

WILMAikkuna Oy

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut vapaamuotoisesti suoraan sähköpostiin tai viereisellä lomakkeella.

Puhelin
044 578 3190

Sähköposti
myynti@wilmaikkuna.fi

Osoite
PL 165, Sillanpäänkatu 4
38701 KANKAANPÄÄ

Y-tunnus: 1493257-0

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olin aina haaveillut yrittäjäksi ryhtymisestä ja kun paikallinen ikkunayritys tuli myyntiin 1990-luvun lopulla, päätin vaihtaa palkkatyöni yrittämiseen. Koulutukseltani olen koneinsinööri ja ennen yrittäjyyttä tein pitkän uran betonialalla.

Yritystoiminnan aloitin 1998 ja yrityksen uudeksi nimeksi ideoimme perheeni kanssa WILMAikkuna Oy.

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan olemme tehneet ikkunat ja ovet sadoille perheille omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja mökeille ympäri Suomea. Tuotteitamme on myös useissa julkisissa rakennuksissa ja tehdashalleissa. Yrityksemme sijaitsee kotikunnassani Kankaanpäässä, Satakunnassa. Toimialueena on kuitenkin koko Suomi Helsingistä Leville.

Tehtaallamme on töissä pitkän linjan ammattilaisia, joilla on yli 30 vuoden kokemus komposiitti-ikkunoista. Perheyritys on työllistänyt myös perheen lapsia niin tehtaan puolella kuin asennuskeikoilla.

Teen työtäni vuosienkin jälkeen intohimoisesti, niin konttorilla, tehtaan puolella kuin mittaus- ja asennuskeikoillakin. Työni suolaa ja sokeria ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka vielä vuosienkin jälkeen saattavat kertoa, miten tyytyväisiä ovat ikkunavalintaansa. Kannustusta tuovat myös asiakkaat, jotka yhä uudestaan valitsevat WILMAikkunat.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat pitkäikäiset, raikkaat ja huoltovapaat ikkunat kotiisi, mökkiisi tai yritystilaasi.

Terveisin Ossi Leppiniemi