Ikkunoiden uusi aikakausi

Korkealaatuiset komposiitti-ikkunat

Wilmaikkuna valmistaa nykyaikaisia komposiitti-ikkunoita, jotka ovat erinomainen valinta sekä uuden rakentamiseen että vanhan korjaamiseen niin omakotitaloissa, rivitaloissa kuin kerrostaloissakin.

Valmistamme jokaisen Wilmaikkunan mittatilaustyönä Turun tehtaallamme.

Käytämme vain ympäristöystävällisiä, kierrätettyjä komposiittimateriaaleja

Wilmaikkunat ovat huoltovapaita – ne säilyttävät värinsä hyvin eivätkä haalistu 

Uuden aikakauden ikkunat mittojen mukaan

Pyydä tarjous

Edistykselliset mekanismit

Minimalistinen piilosarana & kippi­mekanismi

Avattavat Wilmaikkunat varustetaan nykyaikaisella kääntökipillä, jolloin ikkuna voidaan avata myös yläreunasta tuuletusasentoon. Kääntökipillä varustetut ikkunat avautuvat myös normaalilla avautumistavalla.

Ikkunat ovat saatavilla minimalistiseen tyyliin sopivilla piilosaranoilla, jolloin saranat ovat täysin piilossa sekä ulko- että sisäpuolelta katseltaessa.

Ikkunassa on keskuslukitus, joten isokin ikkuna avautuu yhdellä painikkeella.

Wilma Jämäkkä

Kiinteä komposiitti-ikkuna

Wilmaikkunoiden kiinteä komposiitti-ikkuna on erinomainen valinta tiloihin, joissa tarvitaan suuria ja selkeitä näkymiä ulos. Kiinteä ikkuna tarjoaa maksimaalisen energiatehokkuuden yhtenäisen rakenteensa ansiosta.

Tämä tekee kiinteästä ikkunasta ihanteellisen esimerkiksi olohuoneisiin, ruokailutiloihin tai muihin tiloihin, joissa halutaan nauttia runsaasta luonnonvalosta ja upeista maisemista.

Kiinteät komposiitti-ikkunat ovat myös erittäin kestäviä ja helppohoitoisia, mikä vähentää huoltokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Nämä ikkunat tuovat modernia estetiikkaa ja toimivuutta kotiin, varmistaen samalla, että sisätilat pysyvät lämpiminä talvella ja viileinä kesällä.

 • Energiatehokas ja ekologinen
 • Huoltovapaa, ei haalistu
 • Saataville useissa väreissä – tutustu sävyihin täällä.
 • Mahdollistaa suuret lasipinnat
 • Helppo asentaa, mukana aina asennusliuskat – ei reikiä karmiin
 • Karmisyvyydet 70 mm tai 120 mm

Wilma Jämpti

Avattava komposiitti-ikkuna

Wilmaikkunoiden avattavat komposiitti-ikkunat tarjoavat erinomaisen yhdistelmän käytännöllisyyttä ja modernia muotoilua.

Avattavat komposiitti-ikkunat voidaan varustaa piilosaranoilla, mikä luo siistin ja minimalistisen ilmeen, joka sopii täydellisesti nykyaikaisiin koteihin.

Vakiona näissä ikkunoissa on kippimekanismi, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen tuuletustoiminnon ilman, että ikkuna täytyy avata kokonaan.

Lisäksi keskuslukitusjärjestelmä mahdollistaa sen, että jopa suuret ikkunat voidaan avata helposti yhdellä painikkeella, mikä tekee käytöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Wilmaikkunoiden avattavat komposiitti-ikkunat eivät pelkästään paranna kodin toimivuutta, vaan ne ovat myös erittäin energiatehokkaita ja kestäviä. Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekevät niistä taloudellisen valinnan, joka säilyttää arvonsa ja ulkonäkönsä vuosien ajan.

 • Kennomaisen komposiittirakenteen ansiosta todella kestävä ja energiatehokas
 • Lasin U-arvo valitaan aina kohteen mukaan, jolloin arvo on 0,6–1,1
 • Tilt & turn -toiminto, keskuslukitus
 • Saatavilla useissa väreissä – tutustu sävyihin täällä.
 • Saatavilla modernilla piilosaranalla
 • Lähes huoltovapaat ikkunat, vain 2 pestävää pintaa
 • Karmisyvyydet 70 mm tai 120 mm

Aidosti ekologinen komposiitti-ikkuna

Komposiitti-ikkunoiden kehysosat, karmi ja puite ovat säänkestävää komposiittirakennetta perinteisen puurakenteen sijasta.

Ikkunan profiili on kennomainen, jonka avulla ikkunan rakenne saadaan erinomaisesti lämpöä ja ääntä eristäväksi sekä lujaksi rakenteeltaan. Ikkunat ovat lähes huoltovapaita, eikä karmien pinta rapistu tai väri haalene.

Käyttämämme lasit ovat kolminkertaisia, korkealuokkaisia lämpölasipaketteja, erilaisista auringonsuojalaseista aina sähkölämmitteisiin ruutuihin.

Komposiitti-ikkunoitamme saat sekä kiinteinä, avattavina sekä haluamallasi karmisyvyydellä ja -värillä.

Tutustu komposiittiin

Omakotitaloihin

Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Tutustu

Ammattilaisille

Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Tutustu

Mökille & vapaa-ajan asuntoon

Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Tutustu

Taloyhtiöille

Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Tutustu