Wilmaikkunoiden tarina

Komposiitti-ikkunoiden asiantuntija jo yli 25 vuotta

Wilmaikkuna on ollut komposiitti-ikkunoiden ja -ovien luotettava valmistaja jo yli neljännesvuosisadan ajan.

Vuonna 1998 Kankaanpäässä perustettu perheyritys on toimittanut korkealaatuisia tuotteita sadoille perheille ja kiinteistöihin ympäri Suomen.

Uusi vaihe yritykselle – samojen, ylivertaisten tuotteiden parissa

Yrityksen perustaja, Ossi Leppiniemi, johdatti Wilmaikkunat merkittäväksi toimijaksi alallaan ennen jäämistään eläkkeelle vuoden 2024 alussa.

Kesällä 2023 alkoi samalla uusi luku Wilmaikkunoiden historiassa, kun Aki ja Uokku päättivät tarttua haasteeseen ja ottaa ohjat käsiinsä Wilmaikkunoiden luotsaamisessa vakuututtuaan nykyaikaisen komposiitti-ikkunan ylivertaisesta laadusta ja potentiaalista.

Ensikohtaaminen ja yritysosto

Ensivierailu Wilmaikkunoiden tehtaalla oli Akille ja Uokulle käänteentekevä. Päivän kestänyt tutustuminen vakuutti heidät siitä, että yrityksessä oli valtava potentiaali.

Aki ja Uokku halusivat ymmärtää, mitä mieltä asiakkaat olivat Wilmaikkunoiden tuotteista. He ottivat yhteyttä asiakkaisiin ja saivat kuulla, kuinka tyytyväisiä asiakaat olivat tuotteisiin jo vuosikymmenten ajan.

Komposiitti-ikkunoiden kestävyys, huoltovapaus ja ekologisuus saivat erityistä kiitosta. Asiakkaat kertoivat, että ikkunat näyttivät edelleen uusilta jopa 20 vuoden käytön jälkeen ja että niiden toimivuus oli ylivertainen.

He päättivät edetä nopeasti ja järjestivät tarvittavat toimenpiteet yrityksen ostamiseksi.

Ossin kanssa sovitut järjestelyt ja koulutukset sujuivat mutkattomasti, ja loppuvuodesta 2023 uudet omistajat olivatkin jo täydessä työn touhussa.

Visio ja tulevaisuus

Wilmaikkuna jatkaa kasvuaan Akin ja Uokun johdolla, pitäen kiinni arvoistaan ja luottamuksestaan tuotteisiin. Heidän visionsa on tehdä komposiitti-ikkunat tunnetuiksi laajemmassa mittakaavassa ja jatkaa Ossin luomaa tietä eteenpäin.

Yhteinen intohimo, luottamus ja jaetut arvot ovat uuden aikakauden perusta Wilmaikkunoissa.