Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Ikkunat ammattilaisille

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Wilmaikkunat ammattilaisille – ylivertainen ratkaisu muunneltavuuden ansiosta

Monipuoliset käyttökohteet

Wilmaikkunat sopivat erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, mökkeihin, navetoihin, maneesien, hallien ja tuotantotilojen ikkunoiksi. Ratkaisut kattavat laajan kirjon erilaisia rakennustyyppejä, joten voit suunnitella vapaasti ilman rajoituksia.

Erikoisikkunat

Meiltä löytyy ratkaisut myös erikoisikkunoihin, kuten kolmion mallisiin, pyöreisiin ja kaari-ikkunoihin. Wilmaikkunat mahdollistavat monipuolisen ja innovatiivisen arkkitehtuurin toteuttamisen ilman kompromissejä.

Tarjoamme myös erityisratkaisuja, kuten kontteihin ja matkailuautojen seiniin upotettavat kehysikkunat (T-profiili), jotka eivät vaadi vesipellityksiä tai ikkunapielien tekemistä. Nämä ratkaisut yksinkertaistavat ja nopeuttavat asennusta.

 

Mikä on komposiitti-ikkuna?

Me näemme ikkunat hieman toisin – teemme kehysosat, karmin ja puitteet koko säänkestävästä, kierrätetystä komposiitista. Toisin kuin puu, tämä materiaali ei elä eikä rapistu vuosien varrella.

Lue lisää komposiitistä

Optimaalinen valinta rakennusprojekteihin

Mittatilaustyönä valmistettavat Wilmaikkunoiden komposiitti-ikkunat ja -ovet ovat täydellinen ratkaisu rakennusprojekteihin, sillä ne sopivat täydellisesti kohteeseen kuin kohteeseen. Näiden ikkunoiden ja ovien erinomainen kestävyys ja energiatehokkuus takaavat pitkäaikaisen arvon rakennuskohteille.

Helppo ja nopea asennus vähentää työmaan seisokkeja ja nopeuttaa koko rakennusprojektin läpimenoa. Wilmaikkunoiden ratkaisut, kuten keskuslukitus ja helppokäyttöisyys, varmistavat, että ikkunat ja ovet toimivat moitteettomasti ja vaativat minimaalista huoltoa.

Komposiitti-ikkunat voivat usein olla myös edullisempi ratkaisu, sillä niiden hankintahinta on kilpailukykyinen verrattuna perinteisiin vaihtoehtoihin. Lisäksi Wilmaikkunoiden nopeat toimitusajat, jopa kahdessa viikossa, varmistavat, että projektisi pysyy aikataulussa ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Valitsemalla Wilmaikkunat varmistat, että projektisi valmistuu aikataulussa ja budjetissa, samalla tarjoten asiakkaille laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja.

Pyydä tarjous kohteeseesi

Oma tehtaamme valmistaa varmasti kohteeseen sopivat ikkunat tarvittaessa jopa kahdessa viikossa.

Kysy meiltä ratkaisua kohteeseesi, oli kyseessä sitten yksittäinen ikkuna tai monimuotoisempi arkkitehtuurinen kokonaisuus.

Omakotitaloihin

Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Tutustu

Ammattilaisille

Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Tutustu

Mökille & vapaa-ajan asuntoon

Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Tutustu

Taloyhtiöille

Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Tutustu