Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Huoltovapaat ikkunat taloyhtiöille

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Huoltovapaat ikkunat taloyhtiöille

Wilmaikkunoiden komposiitti-ikkunat ovat erinomainen valinta taloyhtiöiden ikkunaremontteihin niiden täysin huoltovapaan rakenteen ansiosta. Tämä tarkoittaa, että taloyhtiö säästää merkittävästi ylläpitokustannuksissa, koska ikkunat eivät vaadi maalausta tai muuta säännöllistä huoltoa.

Huoltovapaat ikkunat takaavat mielenrauhan sekä asukkaille että taloyhtiön hallitukselle.

Vain kaksi pestävää pintaa

Huoltovapauden lisäksi komposiitti-ikkunamme ovat erittäin helppohoitoisia – jokaisessa ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa, vaikka kyseessä olisi avattava ikkuna.

Tämä tekee ikkunoiden puhdistamisesta nopeaa ja vaivatonta, mikä lisää asumismukavuutta ja säästää aikaa.

Kestävät ja näyttävät komposiitti-ikkunat ja -ovet

Wilmaikkunat ja -ovet ovat tunnettuja kestävyydestään ja helppokäyttöisyydestään. Keskuslukitus ja pitkäikäiset, Siegenian valmistamat helat takaavat, että ikkunat ja ovet toimivat moitteettomasti vuosikymmenten ajan.

Tämä tarkoittaa vähemmän korjauksia ja huoltokustannuksia taloyhtiöllenne.

Komposiitti-ikkunan muunneltavuus takaa sopivuuden taloon kuin taloon

Taloyhtiön ikkunaremonteissa valintaa helpottaa se, ettei tyylissä tai arkkitehtuurissa tarvitse tehdä kompromissejä uusienkaan ikkunoiden osalta – komposiitti-ikkunoitamme saa muunneltua sekä lasin, karmien sävyjen, karmin paksuude, lämpöarvon kuin muodonkin osalta.

Ranskalaiset parvekeovet ja perinteiset parvekkeenovet tuulijarrulla

Wilmaikkunat tarjoavat myös ranskalaiset parvekeovet ja perinteiset parvekkeenovet, joissa on tuulijarru. Nämä ratkaisut lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta, erityisesti tuulisina päivinä.

Kaikki muodot onnistuvat

Wilmaikkunat tarjoavat joustavuutta suunnittelussa – kaikki muodot onnistuvat, myös kaari-ikkunat ja pyöreät ikkunat. Tämä antaa mahdollisuuden toteuttaa arkkitehtonisesti mielenkiintoisia ja kauniita ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti taloyhtiönne tyyliin.

Tavoitteenamme on aidosti onnistunut ikkunaremontti taloyhtiöön

Taloyhtiöille myymme komposiitti-ikkunat ja ovet paikalleen asennettuna, mikä tarkoittaa, että koko prosessi on vaivaton taloyhtiöllenne eikä ylimääräisiä tietokatkoksia tai väliportaita synny.

Asiantuntevat asentajamme varmistavat, että ikkunat ja ovet asennetaan nopeasti ja ammattitaitoisesti, minimoiden asukkaille aiheutuvat häiriön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Omakotitaloihin

Arkkitehtuurista vapautta ja pitkää kestoa

Ympäristöystävälliset Jämpti-komposiitti-ikkunat ja ovet sopivat pientalorakentamiseen kuin nenä päähän pienen karmisyvyytensä ja elämättömyytensä ansiosta.

Tutustu

Ammattilaisille

Kustannustehokkuutta sekä asennettavuutta

Mittatilaustyönä tehtävät kompitosiitti-ikkunat ja -ovet sopivat aina kohteeseen kuin kohteeseen, ovat helppoja asentaa ja sujuvoittavat koko työmaan läpimenoprosessia.

Tutustu

Mökille & vapaa-ajan asuntoon

Ekologiset ja pitkäikäiset ikkunat

Mittojen mukaan tehtävät, pitkäikäiset ja ekologiset ikkunat ovat varma valinta niin mökille kuin vapaa-ajan asuntoon. Ne kestävät erilaiset sääolosuhteet muuttumattomina vuodesta toiseen.

Tutustu

Taloyhtiöille

Kestävät komposiitti-ikkunat asennettuna

Kotimainen ja kustannustehokas Wilmaikkuna sopii taloyhtiön ikkunasaneerauksiin mainiosti muunneltavuutensa sekä poikkeuksellisen huoltovapautensa ansiosta.

Tutustu