Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

WILMAikkunoiden kehysosat, karmi ja puite ovat koko vahvuudeltaan säänkestävää komposiittirakennetta. Ikkunan profiili on kennomainen ja sen avulla ikkunan rakenne saadaan lämpöä ja ääntä eristäväksi. Kennomaisuus myös lujittaa rakennetta. Ikkunat ovat lähes huoltovapaita, eikä karmien pinta rapistu.

WILMAikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa ja isonkin ikkunan avaus tapahtuu keskitetysti yhdellä painikkeella. Lasit ovat kolminkertaisia korkealuokkaisia lämpölasipaketteja, erilaisista auringonsuojalaseista aina sähkölämmitteisiin ruutuihin.

Kyllä voi.

WILMAikkunoissa hyvä lämpö- ja äänieristys varmistetaan yhdistämällä ikkunaprofiileissa käytettävä 5-kammiotekniikka ja komposiittimuovin ominaisuudet.

Suomessa ikkunoiden U-arvon vaatimuksena on 1,0 W/m2K. WILMAikkuna käyttää tällä hetkellä profiilijärjestelmää, jonka karmisyvyys on 70 mm tai 120 mm. Kokonaisuuden U-arvo on 1,0 W/m2K, joka vastaa nykyaikaisia vaatimuksia. Lasin U-arvo valitaan aina kohteen mukaan, jolloin arvo on 0,6 – 1,1.

“DREH-KIPP”, kääntökippiheloitettu ikkuna aukeaa tuuletusasentoon ikkunan yläreunasta. Ikkuna voidaan avata myös normaalisti sivusaranoituna esimerkiksi pesemistä varten.

Ikkunoissa käytetty PVC-muovi on suojattu UV-säteitä vastaan.

Karmi on ikkunan kehys, mikä on kiinnitetty seinän aukkoon.

Puite on ikkunan avattavan osan kehys.

WILMAikkunat tehdään mittatilaustyönä. Toimitusaika on 3 – 6 viikkoa.