Sillanpäänkatu 4, PL 165 38701 Kankaanpää

Puh. (02) 578 3190

myynti@wilmaikkuna.fi

WILMAikkuna Oy on yhden miehen unelma olla yrittäjä. Yritys sai alkunsa vuonna 1998, kun toimitusjohtaja Ossi Leppiniemi osti tehtaan koneet ja laitteet edeltäjältään. Uudistuvan yrityksen nimeä mietittiin koko perheen kanssa ja niin keksittiin nimi WILMAikkuna Oy. Yritys on vuosien aikana tarjonnut työtä erityisesti perheen pojille.

Perheyritys on tehnyt yli kymmenen vuoden aikana ikkunat ja ovet sadoille perheille ympäri Suomea. Kymmenet ja kymmenet ikkunat ovat päätyneet julkisiin rakennuksiin ja tehdashalleihin.

WILMAikkunan tehdas on Kankaanpäässä, Satakunnassa. Toimialueena on kuitenkin koko Suomi Leviltä Helsinkiin. 

WILMAikkunan tehtaalla toimiston puolella puuhaa yrittäjä, toimitusjohtaja Ossi Leppiniemi. Hän valmistui aikoinaan koneinsinööriksi ja aloitti uransa betonitehtaalla. Kahdenkymmenen vuoden jälkeen hän teki rohkean päätöksen, jätti tehdaspäällikön pestin ja aloitti yrittämisen. Siitä syntyi WILMAikkuna Oy. Leppiniemellä on vaimo ja kolme aikuista lasta. Koti on Kankaanpäässä.

WILMAikkunan tehtaan puolella on töissä ammattitaitoista henkilökuntaa, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus komposiitti-ikkunoista. Myös Leppiniemen lapset ovat tehneet osansa perheyrityksessä ja ovat usein mukana asennuskeikoilla. 

Yhteystiedot

Wilmaikkuna Oy

PL 165, Sillanpäänkatu 4
38700 Kankaanpää
Puh. (02) 5783190 | Fax (02) 5783522
myynti ät wilmaikkuna.fi
 

Copyright WILMAikkuna 2014 - Kaikki oikeudet pidätetään.

Design By