Usein kysytyt kysymykset

Miten komposiitista valmistettu ikkuna eroaa puuikkunasta?

WILMAikkunoiden kehysosat, karmi ja puite ovat koko vahvuudeltaan säänkestävää komposiittirakennetta. Ikkunan profiili on kennomainen ja sen avulla ikkunan rakenne saadaan lämpöä ja ääntä eristäväksi. Kennomaisuus myös lujittaa rakennetta. Ikkunat ovat lähes huoltovapaita, eikä karmien pinta rapistu.

WILMAikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa ja isonkin ikkunan avaus tapahtuu keskitetysti yhdellä painikkeella. Lasit ovat kolminkertaisia korkealuokkaisia lämpölasipaketteja, erilaisista auringonsuojalaseista aina sähkölämmitteisiin ruutuihin.
  

Mitä kääntökippiheloitetus tarkoittaa? 

"DREH-KIPP", kääntökippiheloitettu ikkuna aukeaa tuuletusasentoon ikkunan yläreunasta. Ikkuna voidaan avata myös normaalisti sivusaranoituna esimerkiksi pesemistä varten.

Mikä on karmi? 

Karmi on ikkunan kehys, mikä on kiinnitetty seinän aukkoon.

Kuinka pitkä toimitusaika WILMAikkunoilla on?  

WILMAikkunat tehdään mittatilaustyönä. Toimitusaika on 3 - 6 viikkoa.

Voiko yhden lämpölasipaketin ikkuna olla energiatehokas?

Kyllä voi.

WILMAikkunoissa hyvä lämpö- ja äänieristys varmistetaan yhdistämällä ikkunaprofiileissa käytettävä 5-kammiotekniikka ja komposiittimuovin ominaisuudet.

Suomessa ikkunoiden U-arvon vaatimuksena on 1,0 W/m2K. WILMAikkuna käyttää tällä hetkellä profiilijärjestelmää, jonka karmisyvyys on 70 mm tai 120 mm. Kokonaisuuden U-arvo on 1,0 W/m2K, joka vastaa nykyaikaisia vaatimuksia. Lasin U-arvo valitaan aina kohteen mukaan, jolloin arvo on 0,6 – 1,1. 

Haalistuuko PVC-muovi ajan myötä?

Ikkunoissa käytetty PVC-muovi on suojattu UV-säteitä vastaan. 

Mikä on puite? 

Puite on ikkunan avattavan osan kehys.

Yhteystiedot

Wilmaikkuna Oy

PL 165, Sillanpäänkatu 4
38700 Kankaanpää
Puh. (02) 5783190 | Fax (02) 5783522
myynti ät wilmaikkuna.fi
 

Copyright WILMAikkuna 2014 - Kaikki oikeudet pidätetään.

Design By