Komposiitti-ikkunat ja ovet mittatilaustyönä

WILMAikkunat tehdään mittatilaustyönä asiakkaiden antamien mittojen mukaisesti. Vuosien aikana on tehty kaiken muotoisia ikkunoita, kaari- ja muotoikkunoita pyöreistä kulmikkaisiin. Yleisin karmin, eli ikkunan rungon väri on valkoinen, mutta muitakin värivaihtoehtoja on mustasta tumman harmaaseen ja punaisesta siniseen. Myös ikkunan tiivisteiden värin voi valita. Vaihtoehtoja ovat valkoinen, musta ja harmaa.

Ikkunoihin voidaan myös asentaa ristikoita, nekin asiakkaan toivomalla tavalla. Ristikot laitetaan lasien väliin, joten ikkunapintojen puhdistaminen ei vaikeudu. Ristikot pysyvät aina hohtavina, sillä pöly eikä lika ei pääse lasien väliin. Myös pintaan ulkopuolelle voidaan asentaa ristikot, mitkä ovat helposti irrotettavissa ilman työkaluja.

WILMAikkunat ovat erityisesti omakotirakentajien suosiossa. Ikkunoita tehdään myös rivitaloihin ja kerrostaloihin sekä loma-asuntoihin. Lappiin loma-asuntoja rakennuttavat ovat ihastuneet WILMAikkunoihin, sillä ne pitävät kovankin pakkasen ulkopuolella.

Ikkuna avautuu yhdellä painikkeella

WILMAikkunat ovat yksipuitteisia. Suurin osa WILMAikkunoista heloitetaan kääntökippiin, jolloin ikkuna voidaan avata yläreunasta tuuletusasentoon. Ikkuna kuitenkin avautuu edelleen normaalilla avautumistavalla. Ikkunassa on keskuslukitus, joten isokin ikkuna avautuu yhdellä painikkeella.

WILMAikkuna tarjoaa asiakkailleen useita lasitusvaihtoehtoja, sillä ikkunajärjestelmään voidaan asentaa lähes kaikki markkinoilla olevat lasit. Umpiolaseina käytämme takuulämpölaseja. Normaalilasivaihtoehdon lisäksi niihin voidaan toimittaa:

selektiivilaseja
auringonsuojalaseja
eristyskaasutäytteisiä laseja
eri sävyisiä laseja
karkaistuja laseja
laminoituja laseja
sähkölämmitteisiä laseja
ja näiden yhdistelmiä.

WILMAikkunalta saat näyttävät ovet

WILMAikkuna valmistaa myös ovia: pääovia, terassin ovia, parvekeovia ja liukuovia. Kuten ikkunat, myös ovet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Karmien värivaihtoehtoja on runsaasti valkoisesta ruskeaan, punaiseen ja tumman harmaaseen.

Pääovet, terassin ja parvekkeen ovet voivat olla joko sisäänpäin tai ulospäin aukeavia. Sisäänpäin aukeavat ovet voidaan helottaa kääntökippimekanismilla, jolloin ovi avautuu tuuletusasentoon yläreunasta. Ulospäin aukeavat ovet toimivat ainoastaan sivusaranoilla.
Kääntökippimekanismi on mitä sopivin perheille, joissa on pieniä lapsia ja lemmikkejä, sillä ovesta ei tuuletus-asennosta huolimatta pääse livahtamaan ulos. Oven saa avattua tavalliseen tapaan myös sivuasentoon.

WILMAikkunan valmistamissa ovissa käytetään korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja niiden ansiosta ovet kestävät kovia sään ja lämpötilan vaihteluja. Ovet pitävät melun ja pakkasen ulkopuolella. Hyvä lämmöneristys pienentää energiankulutusta.
Ovia ei tarvitse hioa tai maalata. Profiili hylkii likaa ja kevyt pyyhkiminen riittää. Saranat kannattaa öljytä kerran vuodessa.

Suoraan varastosta

Kiinteät ikkunat

Kiinteä ikkuna sisältäpäinKiinteä ikkuna ulkoapäin

120x590x590 .... 95 euroa

120x890x590 .... 120 euroa

Kääntökippiheloitettu ikkuna

Avattava ikkuna ulkoapäinAvattava ikkuna sisältäpäin

120x590x590 .... 190 euroa

120x890x590 .... 215 euroa

Talvipuutarhat mittatilaustyönä


WILMAikkuna Oy valmistaa lämpimiä talvipuutarhoja, joissa voi viettää aikaa läpi vuoden. Talvipuutarhan avulla kodin tila lisääntyy yhdellä huoneella. Talvipuutarhat rakennetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Komposiittimateriaalin ansiosta WILMAikkunan talvipuutarhat ovat näyttävän näköisiä. Talvipuutarhan karmeja ei tarvitse huoltaa, kostealla pyyhkiminen riittää.

Asiakas voi räätälöidä talvipuutarhan juuri sellaiseksi kuin haluaa. Lasiseinissä voi olla ristikoita tai välikarmeja ja karmien värin voi valita. Vaihtoehtoja on useita, valkoisesta punaiseen ja mustasta ruskeaan. Talvipuutarhaan voi valita tavallisen saranaoven, mutta myös liukuovia.

Talvipuutarha voidaan tehdä uusirakennuksiin sekä remonttikohteisiin.

 

Yhteystiedot

Wilmaikkuna Oy

PL 165, Sillanpäänkatu 4
38700 Kankaanpää
Puh. (02) 5783190 | Fax (02) 5783522
myynti ät wilmaikkuna.fi
 

Copyright WILMAikkuna 2014 - Kaikki oikeudet pidätetään.

Design By